Afbeelding

Amerikaanse lof voor Dudokfilmpjes

archdaily

Tsja, een man mot een hobby hebben. Maar de grootste architectuurwebsite ter wereld, Archdaily.com, schrijft: More than forty years after Dudok’s death, Dutch journalist Peter Veenendaal has produced two videos documenting the architect’s best projects, both in Hilversum: Town Hall and the Sports Grandstand. Serving as sequels to Veenendaal’s documentary “City of Light” which delved into Dudok’s design for retailer De Bijenkorf in Rotterdam, the videos highlight Dudok’s impressive eye for form and linearity…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s