En zo ziet Dudoks C&A eruit zonder klanten en kleding

Centrum Hilversum organiseerde een netwerkbijeenkomst in de oude winkel van C&A, aan de Kerkstraat in Hilversum. Deelnemers kregen de kans om op eigen houtje door het inmiddels ontruimde pand te struinen. De oude brandkast staat er nog en ook de kledingrekken hangen nog aan de plafonds, maar verder is alles meegenomen naar het nieuwe onderkomen van C&A in het voormalige pand van V&D, dat grondig is opgeknapt.

Het oude C&A-gebouw dateert van 1962 en is een van de laatste scheppingen van Dudok. Aan de binnenkant zijn vrijwel geen stijlkenmerken van de oude meester te herkennen. De winkel is eigendom van drie Hilversumse families en staat te koop. De kans dat er een nieuwe winkel in het pand komt lijkt niet groot, hooguit op de begane grond. Appartementen lijken een kansrijker optie. Meer over dit werk van Dudok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s