2023: doorstart als ‘vrije jongen’

Op Nieuwjaarsdag 2023 start mijn eigen bedrijf: Peter Veenendaal tekst & video. Geen exotische naam, wel lekker duidelijk. Onder die vlag ga ik doen waar ik plezier in heb en goed in ben, al zeg ik het zelf: teksten schrijven, teksten van anderen aanscherpen en video’s maken.

De afgelopen zes jaar heb ik met heel veel plezier als senior video editor gewerkt bij Videonieuwsbericht. Een fantastisch en snelgroeiend videobedrijf met een jong team dat bruist van ambitie en talent. Als nestor van die club mocht ik vooral de wat steviger journalistieke en historische klussen doen. Maar met evenveel plezier maakte ik snelle korte nieuwsvideootjes voor bedrijven, organisaties of ministeries.

In december werd ik 65 en dat vond ik een mooi moment om daar te stoppen en in een wat rustiger tempo als ‘vrije jongen’ verder te gaan. Teksten schrijven en teksten verbeteren, als eindredacteur, is prachtig werk en zal ik altijd blijven doen. Video’s maken ook. En wie weet, misschien wel weer wat radio of podcasts. Heel benieuwd wat er op mijn pad gaan komen. Zoals een bekende Nederlander ooit zei: Ik heb er zin an!

3 gedachtes over “2023: doorstart als ‘vrije jongen’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s